Flere almindelige anti-korrosionsprocesser af spiralstålrør

Anti-korrosionsspiralstålrør henviser generelt til brug af speciel teknologi til anti-korrosionsbehandling af almindelige spiralstålrør, således at spiralstålrøret har en vis anti-korrosionskapacitet.Normalt bruges det til vandtæt, antirust, syre-base-resistens og oxidationsmodstand.

Spiral stålrør bruges ofte til væsketransport og gastransport.Rørledningen skal ofte nedgraves, søsættes eller bygges over hovedet.Karakteristikaene ved let korrosion af stålrør og rørledningens konstruktion og anvendelsesmiljø bestemmer, at hvis konstruktionen af ​​spiralstålrør ikke er på plads, vil det ikke kun påvirke rørledningens levetid, men også forårsage katastrofale ulykker såsom miljøforurening , brand og eksplosion.

På nuværende tidspunkt vil næsten alle spiralstålrørapplikationsprojekter udføre anti-korrosionsteknologibehandling på rørledningen for at sikre levetiden for spiralstålrør og sikkerhed og miljøbeskyttelse af rørledningsprojekter.Anti-korrosionsydelsen af ​​spiralstålrør vil også påvirke økonomien og vedligeholdelsesomkostningerne for rørledningsprojektet.

Anti-korrosionsprocessen af ​​spiralstålrør har dannet et meget modent anti-korrosionssystem i henhold til forskellige anvendelser og anti-korrosionsprocesser.

IPN 8710 anti-korrosion og epoxy kultjærebeg anti-korrosion bruges hovedsageligt til postevandsforsyning og vandtransmissionsrørledning.Denne form for anti-korrosion vedtager generelt den eksterne epoxy kul asfalt anti-korrosion og interne IPN 8710 anti-korrosion processer, med enkel proces flow og lave omkostninger.

3PE anti-korrosion og TPEP anti-korrosion bruges generelt til gastransmission og postevandstransmission.Disse to anti-korrosionsmetoder har den bedste ydeevne og høj grad af procesautomatisering, men omkostningerne er generelt højere end andre anti-korrosionsprocesser.

Plastbelagt stålrør er den mest udbredte anti-korrosionsproces i de nuværende anvendelsesområder, herunder vandforsyning og dræning, brandsprinkler og minedrift.Rørledningens anti-korrosionsproces er moden, anti-korrosionsydelsen og den mekaniske ydeevne er meget stærk, og de senere vedligeholdelsesomkostninger er lave, og levetiden er lang.Det anerkendes gradvist af flere og flere ingeniørdesignenheder.


Indlægstid: 13-jul-2022